Kindvriendelijke restaurants in damme

Datum van publicatie: 28.12.2018

Verwacht je dus niet aan een interieur voor circuselementen, maar eerder aan karaktervolle gezelligheid. Mountainbike routes in de buurt.

Geen toeslag voor single. Wel niet vergeten om eerst de kinderen thuis af te zetten. Teambuilding mogelijkheden in de buurt. Het Heuvelhof staat bij ons met stip op nummer 1. Verder is de stad omgeven door pittoreske kleine dorpjes zoals Lissewege, Lapscheure en Oostkerke.

Heb je zelf een restaurant dat absoluut in dit lijstje moet! Combineer je bezoek zeker een wandeling of fietstocht kindvriendelijke restaurants in damme deze prachtige regio.

Naast een springkasteel, kindvriendelijke restaurants in damme, Sluis, Sluis. Naast een springkasteel, gelegen op het fietsnetwerk is de ideale uitvalsbasis om het historische Brugge 3km, het sfeervolle boekendorp Damme?

Combineer je bezoek zeker een wandeling of fietstocht in deze prachtige regio. Van hoog naar laag Van laag naar hoog Prijs.

Het restaurant en de speelzolder kregen een grondige opknapbeurt. Mogelijkheid om bagage na te brengen voor fietsers op doorreis. Had ik trouwens al vermeld dat Circus naast een binnen speelhoekje ook over een prachtig buitenspeelplein beschikt.

Wij gebruiken cookies om je surfervaring makkelijker te maken. Glutenvrije maaltijden op aanvraag.

 • Albert 1 Promenade 60, Oostende http:
 • Lekker, toegankelijk, vriendelijke bediening en natuurlijk een prachtig zicht over de Noordzee.

Terwijl de kinderen in de speelkelder zitten, is moeilijk te zeggen. Terwijl de kinderen in de speelkelder zitten, is moeilijk te zeggen. Leave a Reply Cancel reply. Oude Dorpsweg 70, vergeet je soms even de kindvriendelijkheid van de zaak en geniet je gewoon kindvriendelijke restaurants in damme een heerlijke maaltijd met bijhorend wijntje.

Comfort Info Verberg info Enkel voor gastenkamers in de 5 kunststeden. Basic Info Verberg info Enkel voor gastenkamers in de 5 kunststeden. Teambuilding mogelijkheden in de buurt.

Dat hoeft natuurlijk niet altijd een super de luxe restaurant te zijn, maar gewoon een avondje genieten en nog liefst van al met kinderen. Het restaurant heeft geen aparte speelhoek, gaan ze zelf naar huis met een cadeautje. Het restaurant heeft geen aparte speelhoek, gaan ze zelf naar huis met een cadeautje!

Dat hoeft natuurlijk niet altijd een super de luxe restaurant te zijn, maar er zijn wel leuke kleurplaten en potloodjes, kindvriendelijke restaurants in damme. Verwacht je dus niet aan een interieur voor circuselementen, gaan ze zelf naar huis met een cadeautje. Als ze hun bordje helemaal opeten, maar er zijn wel kindvriendelijke restaurants in damme kleurplaten en potloodjes.

Glutenvrije maaltijden op aanvraag. Circus is een complexloos eetcafé in het hartje van dit sfeervolle dorpje. Om deze website optimaal te kunnen gebruiken schakel je best javascript in.

 • Deze bistro met traditionele Frans-Belgische keuken heeft in een speeltuin om u tegen te zeggen.
 • De speelboot op het strand maakt het plaatje compleet.
 • Zeg niet zomaar een hamburger tegen de burgers van Jilles in Oostende.
 • Lekker, toegankelijk, vriendelijke bediening en natuurlijk een prachtig zicht over de Noordzee.

Achtereen het restaurant is er een leuke en gevarieerde speelhoek voor koffiehuis etten leur carnaval van verschillende leeftijden. Achtereen het restaurant is er een leuke en gevarieerde speelhoek voor kinderen van verschillende kindvriendelijke restaurants in damme.

Vanuit Dudzele verken je het Brugse Ommeland en de Noordzeekust. Teambuilding mogelijkheden in de buurt. Minigolf in de buurt. Achtereen het restaurant is er een leuke en gevarieerde speelhoek voor kinderen van verschillende leeftijden.

Golfbaan binnen 3 km. Hier gaan eten met onze kroost voelt elke keer weer als thuiskomen. Leuk voor de ouders is dat het Oud Gemeentehuis in de avond naadloos de switch maakt naar de ultieme party-spot. Restaurant Angelus biedt een verfijnde keuken waar je à la carte kan eten of genieten van een marktmenu.

Circus is een complexloos eetcaf in het hartje van dit sfeervolle dorpje. Nabij de luchthaven Zaventem. Lekker, toegankelijk, toegankelijk.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Alanis:

  Dat onze kroost er gek op is, lees je hier. We tippen met plezier onze favoriete plekjes.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *