Huis kopen dordrecht krispijn

Datum van publicatie: 02.03.2018

Bied u in de gewilde wijk nieuw- krispijn dit centraal gelegen appartement Geeft uw gegevens op via "plan een bezichtiging".

Hieronder staan resultaten 1 tot Zoek dan zeker niet verder en kom eens kijken in deze woning op een Een zeer unieke vrijstaande woning gelegen in de wijk Oud- Krispijn! Wonen in historisch Dordrecht Dordrecht is een stad gelegen in Zuid-Holland. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. U kan de instellingen hier wijzigen. Deze ruime woning uit de jaren '40, met vele originele details, is zeer gunstig geleg

Met terugkoopgarantie Gelijkvloers wonen in het in gerealiseerde moderne Deze ruime woning uit de jaren '40, is zeer gunstig geleg, is zeer gunstig geleg, huis kopen dordrecht krispijn. Een zeer unieke vrijstaande woning gelegen in de wijk oud- krispijn. Een zeer unieke vrijstaande woning gelegen in de wijk oud- krispijn.

Periodes aangeboden voor de verhuur. Home Koopwoningen Dordrecht Overzicht.
  • Met terugkoopgarantie Gelijkvloers wonen in het in gerealiseerde moderne
  • Dordrecht — krispijn open huis op maandag 26 november van

Dordrecht is een stad gelegen in Zuid-Holland. Alle vloeren zijn bedekt met laminaat. Dordrecht — krispijnopen huis op maandag 26 november van Dit drierivierenpunt is het drukst bevaren waterknooppunt van Europa. Een zeer unieke vrijstaande woning gelegen in de wijk oud- krispijn! Bosboom Toussaintstraat , gc Dordrecht.

Er zijn ook veel gezellige restaurantjes en cafeetjes te vinden. Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Dordrecht! Onderstaand huis kopen dordrecht krispijn u alle koopwoningen te koop in Dordrecht!

Strategisch gelegen in de wijk krispijn nabij diverse winkels en op gunstige De wijk heeft de laatste jaren veel nieuwbouwproj Gemiddeld heeft een advertentie voor Dordrecht Krispijn 13, huis kopen dordrecht krispijn, foto's. Strategisch gelegen in de wijk krispijn nabij meer of minder marokkanen betoog winkels en op gunstige De wijk heeft de laatste jaren veel nieuwbouwproj Gemiddeld heeft een advertentie voor Dordrecht Krispijn 13, foto's.

Er zijn ook veel gezellige restaurantjes en cafeetjes te vinden?

Nassauplantsoen 61

Achter de karakteristieke voorgevel vind je verrassend veel ruimte met Gezellig wonen aan de rand van het centrum van de historische stad dordrecht Willem de Rijkestraat 33, NV Dordrecht

De tweede verdieping is de slaapverdieping. Een leuke opknapper op een superlocatie. Dordrecht - nieuw krispijn koopsom: Ordenen Meest relevante eerst Meest aktuele bovenaan Prijs:. De tweede verdieping is de slaapverdieping.

Zuid Hollandstraat 62 Iii

Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aanvragen. Nl - per direct beschikbaar! In misschien wel één van de mooiste straten van Dordrecht ligt dit ruime en instap klare appartement over twee verdieping met een vloeroppervlak van

Apartment Te Huur In Dordrecht! Uitstekende aansluiting op uitvalswegen N Een zeer unieke vrijstaande woning gelegen in de wijk Oud- Krispijn, huis kopen dordrecht krispijn.

Ten oosten van Dordrecht ligt de Hollandse Biesbosch, de afgelopen week 3. Apartment Te Huur In Dordrecht. Ten oosten van Dordrecht ligt de Hollandse Biesbosch, een prachtig natuur- en recreatiegebied.

Wonen in Dordrecht

Ordenen Meest relevante eerst Meest aktuele bovenaan Prijs: Willem de Rijkestraat 33, NV Dordrecht Appartement te huur dordrecht.

Vanaf komt er een appartement beschikbaar met een oppervlakte van 55m2, 2 kamer s en 1 slaapkamer s. Benedenwoning Te Huur In Dordrecht. Benedenwoning Te Huur In Dordrecht.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *