Fietsen door noord duitsland

Datum van publicatie: 14.12.2018

Daarnaast worden ook nog eens meer kilometer…. Wenst u de GPS-tracks te ontvangen, dan kunt u hiervoor een aanvraagformulier invullen.

Dagprogramma Fietsen door het Münsterland Het Münsterland is een perfecte fietsbestemming, niet al te ver van de Nederlandse grens. De Duitse Oostzeekust is bij Nederlanders niet zo bekend als vakantiebestemming; we hebben immers onze eigen Noordzee, met een bijna gelijk klimaat. Daarnaast adviseren wij u met klem om op de fiets een valhelm te dragen. Bel - 0 Op het strand hebben we uitzicht op het schiereiland Wustrow, dat nog altijd hermetisch is afgesloten vanwege ontploffingsgevaar van achtergelaten munitie.

Nu is het gebied deels natuurreservaat en deels in handen van een projectontwikkelaar. Fietsen in Duitsland en Polen langs Oostzee en Oder. U dient zelf zorg te dragen fietsen door noord duitsland de juiste uitrusting.

Pharos Reizen heeft extra leuke routes voor kinderen samengesteld! Pharos Reizen heeft extra leuke routes voor kinderen samengesteld.

Gerelateerde artikelen

Voorlopig merken we daar weinig van, want het tweesporige betonplatenfietspad voert langs zwerfkeien en boerenhoeven door uitgestrekte akkers met graan. Beknopte beschrijving van de bestemmingen met foto. Heeft u al aan een fietsverzekering gedacht? Barth — Börgerende Feriencamp Börgerende. Genietmomenten Op de koffie bij Water tower in Weinstadel, Nuremberg ©Stefan Gruber.

Bij slecht weer is het raadzaam om een reflecterend veiligheidshesje te dragen.

Voor vliegreizen geldt dat een eigen fiets meenemen niet mogelijk is; om deze reden is een huurfiets bij de reissom inbegrepen. Deze prijs is per fietsen door noord duitsland per 7-daags arrangement geldig o?

Toon het menu Route! Deze prijs is per persoon per 7-daags arrangement geldig o. Deze prijs is per persoon per 7-daags arrangement geldig o. Deze prijs is per persoon per 7-daags arrangement geldig o. Toon het menu Route?

Direct naar

Deze prijs is per persoon per 8-daags arrangement geldig o. En ook daarvoor bestaat een ADFC-kwaliteitskeurmerk: Op diverse bestemmingen is tegen een toeslag ook een E-bike beschikbaar. Fietsvriendelijke accommodaties vindt u overal, van boerderijen tot kasteelhotels.

Kwaliteitroutes en -regio's De totale lengte van het Duitse fietsroutenetwerk bedraagt Fietsen in Duitsland Duitsland heeft een oppervlakte van meer fietsen door noord duitsland U dient zelf zorg te dragen voor de juiste uitrusting. Kwaliteitroutes en -regio's De totale lengte van het Duitse fietsroutenetwerk bedraagt Fietsen in Duitsland Duitsland heeft een oppervlakte van meer dan U dient zelf zorg te dragen voor de juiste uitrusting.

Kwaliteitroutes en -regio's De totale lengte van het Duitse fietsroutenetwerk bedraagt Fietsen in Duitsland Duitsland heeft een oppervlakte van meer dan U dient zelf zorg te dragen voor de juiste uitrusting, fietsen door noord duitsland.

Duitsland op de fiets ontdekken

Deze resultaten op jouw website tonen? Een uitstekende conditie evenals voldoende fietservaring is vereist. Waterdichte heren- of damesparka in diverse kleuren. In de zomer is het daarom sterk aan te raden onderdak tevoren te plannen.

Vuur, water, aarde en lucht — geen enkele andere Duitse regio werd zo zeer door het samenspel van deze elementen gevormd als de Eifel.

Opslaan Ongedaan maken Fietsen door noord duitsland Annuleren. Opslaan Ongedaan maken OK Annuleren. Op het Van Heekplein wordt u verwelkomd door de drukbezochte kaas- en vismarkt? De fietsen zijn geschikt voor deelnemers van 1. De fietsen zijn geschikt voor deelnemers van 1. Opslaan Ongedaan maken OK Annuleren. Of log in met een e-mailadres. Jas aan en gaan. Of log in met een e-mailadres.

Nordrhein-Westfalen Noordrijn-Westfalen behoort tot de populairste bestemmingen voor fietsers uit Nederland en België. Vorig jaar is het aantal nieuwe e-bikes met een kwart gestegen.

We hebben de wind in de rug en schieten flink op. Heerlijk fietsen in Duitsland Heerlijk fietsen in Duitsland en genieten van de prachtige natuur.

Het is een route voor ontspannen fietsplezier, rijk aan natuur en cultuur. Kies dan voor n van de fietsvakanties in Duitsland van Pharos Reizen. Fietsvakanties van SNP in Duitsland.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Trijntje:

  Pharos Reizen heeft extra leuke routes voor kinderen samengesteld. Een overzicht van fietsvriendelijke accommodatie vind je ook op de website www.

  Antwoord
 2. Danilo:

  Athene, Epidaurus, Delphi en Nafplion 8 dagen. De Dinkel helpt u een stukje op weg.

  Antwoord
 3. Dore:

  Op diverse bestemmingen is tegen een toeslag ook een E-bike beschikbaar. In de zomer is dit een geliefd rustpunt voor wandelaars en fietsers, dus maak hier vooral tijd voor koffie of thee en een lunch.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *