Aardappeltjes uit de oven met knoflook

Datum van publicatie: 27.05.2018

Footer Volg Betty ook op Instagram. Danny Ik heb het gemaakt, het was lekker, maar ik vond het te pittig. Hoe voorkom jij dat het bitter wordt met jouw 30 minuten oven?

Vermits ze erna nog eens in de oven gaan neem ik maar de helft van de tijd en snijd ze in gelijke blokjes, niet pellen en schik ze in een ovenschaal, giet er wat olijfolie, look, takje rozemarijn, takje oregano en tijm, soms doe ik er nog een soeplepel sesamolie over dat smaakt wat geroosterd.

Toch zie ik voortdurend recepten waar ongekookte piepers in zouden moeten, ik doe het dus nooit , kook ze altijd even voor. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. De schijfjes met het mengsel op een bakplaat gedaan en 20 minuten in de oven.

Mijn moeder maakte vroeger heel vaak aardappels uit de oven, dus ik voel me altijd weer een klein kind als ik dit aan het eten ben.

Cajunkruiden ga ik zeker proberen. Dat kan een hoge temperatuur aan en is de kans op transvetten klein. Cees Het is een heerlijk gerecht, maar probeer er ook eens een aubergine bij? Cajunkruiden ga ik zeker proberen. Hier gaat je hele huis lekker van ruiken. Het is allemaal Zweeds. De aardappeltjes staan klaar…nu nog in de oven.

Al vele andere recepten als inspiratie hier en op je IG gevonden. Ziet er lekker uit! Al moet je er wel om denken dat het dan niet verbrand.

Ingrediënten

Johanna Heb geen oven dus heb ik de hele aardappels voorgekookt en gecrushd en er knoflookolie overgegooid en onder de grill gedaan, superlekker! Kees Ze worden ook wel Hasselback aardappelen genoemd, naar het restaurant Hasselbacken in Stockholm waar ze voor het eerst geserveerd werden.

Super lekker recept heb het al verscheidene keren gemaakt en altijd leuke reacties. Wij zijn GEK op deze aardappeltjes uit de oven! Daan Gelijk geprobeerd met bij de slager gekocht rookspek zoveel lekkerder als blokjes uit een pakje , gehalveerde champignons en ui.

Ik doe echter wel rustig een hele bol knoflookteenjes in de schil er bij en een stuk of 4 takjes rozemarijn. In blokjes heb je echt niet zo lang nodig, en dan 14 keer omscheppen?

 • Bestrooi ze met wat peper en zout en hussel alles goed door elkaar.
 • Klik hier voor meer informatie.

Heerlijk vond ik het. Of moet ik gewoon wat anders maken. Het staat te wachten in de koelkast tot etenstijd. Wij zijn GEK op deze aardappeltjes uit de oven! Het staat te wachten in de koelkast tot etenstijd. Of moet ik gewoon wat anders maken.

Bevat per portie

Danny Ik heb het gemaakt, het was lekker, maar ik vond het te pittig. Die aardappeltjes in de oven zijn zalig. Wij hebben de nieuw piepers in huis en gaan vandaag lekker dit recept maken ik ben erg benieuwd hoe ze gaan smaken of ze net zo smaken als dat jij ze maak gr Natasja. Volgens mij zijn olijven nog steeds niet dierlijk

Je doet duidelijk iets niet goed. Wilma Lijkt me erg lekker, bij mij waren ze niet helemaal gaar na 45 minuten in de oven Kunnen al die aardappelen ook in 1 keer in de oven.

De deksel gaat natuurlijk NIET mee de oven in. Wilma Lijkt me erg lekker, bij mij waren ze niet helemaal gaar na 45 minuten in de oven Aardappeltjes uit de oven met knoflook al die aardappelen ook in 1 keer in de oven. Ik heb al verschillende soorten aardappel gebruikt, maar zo gaat het prima.

Laat ze meteen in een vergiet uitlekken en een paar minuten uitwasemen, tot ze min of meer droog zijn. Dus doe er je voordeel mee! Het is een oud zweeds recept dat ik ooit in een van mijn eerste vegetarische receptenboeken vond. Origineel aardappelrecept voor de kerst!

Bestrijk de aardappelen royaal met het oliemengsel.

Dus echt met een eigeel en mosterd, zout en een beetje peper en olie en dan niet vergeten de knoflook. Aardappeltjes uit de oven met knoflook echt met een eigeel en mosterd, zout en een beetje peper en olie en dan niet vergeten de knoflook. Bijvoorbeeld eerst in de magnetron. Bijvoorbeeld eerst in de magnetron.

Combimagnetron begaf het en moest snel alles over doen in een kleiner bakje voor een klein oventje: Als het een hete lucht oven is, zout en een beetje peper en olie hoe lang gaat een dieselmotor mee dan niet vergeten de knoflook. Bijvoorbeeld eerst in de magnetron. Bijvoorbeeld eerst in de magnetron.

Ga dit recept straks uit proberen.

Reader Interactions

Ik gebruik het uit principe nooit, gewoon lekkere olijfolie. Heb vooraf de aardappels 10 minuutjes gekookt. Margreet Ze waren heerlijk, maar die chilipoeder volgende keer iets minder doen. Xiomahara Meteen proberen, lijkt mij erg lekker en apart!

Hier staan ze vanavond weer op tafel. Jos Goeie tip Ciel. Daarna de olijfolie met de knoflook en rozemarijn in een kommetje gemengd.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Fer:

  José Goeie tip Ciel!

  Antwoord
 2. Aleid:

  Beste Brenda , Het is op welke wijze dan ook onverantwoord om paling aal te consumeren dit omdat de consument niet weet dat bijna alle aal soorten bedreigd zijn Je ziet dit nu al ,oh is de reactie zie je wel er is gewoon paling te koop En daar zit nu de kneep Er zijn nog steeds vissers die binnenwater paling verkopen en dus geen glas aal is En als het wel Anguillidae is afkomstig van glasaal is dit eigenlijk veel erger Ik hoop dat u mijn college begrijpt Ik schrijf dit niet om u de les te lezen hoor Maar ik wil dan mensen er over nadenken het is niet verantwoord echt niet Mvg Johan. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

  Antwoord
 3. Wiert:

  Gewoon, zelf in de oven gaan zitten op graden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *